All-in-one  Energy Card 

Een professionele tank- en laadpas voor elk wagenpark, ook het meest duurzame. 

 

De Caps Energy Card is dé oplossing voor elke kleine of grote onderneming die streeft naar een efficiënt en voordelig  brandstofbeheer - of je nu kiest voor traditionele brandstof of voor alternatieven als elektriciteit en aardgas.

Jouw duurzame partner on the road

Caps is een multibrand tank- en laadpas. Of je nu rijdt op klassieke brandstoffen, CNG, LNG of elektriciteit, bij Caps zit je goed voor zowel je huidige als je toekomstige mobiliteitsbehoefte. 

Dankzij de samenwerking met partnernetwerken biedt de Caps haar klanten een netwerk van meer dan 3000 tankstations en 450 000 laadpunten in Europa

 

Caps gaat voor maximale ontzorging van de fleetmanager en biedt bovendien een online platform voor optimaal fleetbeheer en tal van slimme services.

Caps Energy Card

Tank in de Benelux en Frankrijk

Caps Routex Card

Tank Europees

Caps featured in Trends Top 5000

Naar jaarlijkse gewoonte verzamelt de Trends Top 5000 de cijfers van de grootste ondernemingen van het land. Onze CEO Xavier Dewulf aan het woord in Trend Top 5000.

Caps x d’Arta

d'Arta, producent van diepgevroren groenten, fruit en handige kant-en-klare gerechten, zet zich al geruime tijd in voor duurzame energie. Nu hebben ze in CAPS een goede partner gevonden om samen dit traject van duurzame mobiliteit verder te zetten!

Caps & Agristo

"Al sinds 2013 doen wij beroep op de services van Caps en hebben wij toegang tot hun uitgebreide netwerk. 
Wij contacteerden hen dan ook in het kader van onze energie-transitie, en Caps bleek de ideale partij te zijn om ons hierin te begeleiden.  Ze stonden in voor de onboarding van de laadpalen en namen snel de CPO functie over van onze vorige beheerder.

Caps is zeer flexibel en hands on, wat goed matcht met ons DNA bij Agristo. " (c) Ruben Vanoverbeke, Category Indirect Buyer

Caps & Allego: project fastchargers

Dankzij de structurele samenwerking tussen G&V Energy Group & Allego, kunnen we onze klanten niet een alleen een zeer voordelige EV propositie maken maar bouwen we ook actief mee aan de uitbreiding van het netwerk aan fast-chargers in België.

Benieuwd naar welke locaties er allemaal uitgerust worden?

Onze CAPS Energy Finder al gedownload?

Download de APP voor het meest recente
overzicht van alle stations, en het dichtsbijzijnde
tank- of laadstation in je buurt!

“Met deze app vind je snel het dichtstbijzijnde station of laadpunt, en ben je zo weer de baan op!"

Geniet van maximale service en 100% controle over uw transportvloot.

Caps for Truck

Met Caps heb je ook toegang tot het volledige G&V TRUCK netwerk. Stations speciaal uitgerust voor het Truck verkeer. Kenmerkend voor deze stations is de aanwezigheid van AdBlue & master slave pompen, Gasolie Extra & camerabewaking.

Caps als beheerder van je laadpalen

Met Caps kunnen we instaan voor het administratieve beheer en de exploitatie van je laadinfrastructuur, zowel office als home. 
We bieden multi-pricing mogelijkheden en verzorgen de vlotte terugbetaling van jouw medewerkers.

Heb je nog een vraag?

Heb je nog een vraag of iets dat je graag met ons wil delen? 
 
Contacteer ons rechtstreeks of vul het formulier in, 
dan contacteert ons team je snel terug.  
 

Bel ons op 056 73 30 06
of mail ons sales@g-v.be

Kaart   verwijderen?

Weet u zeker dat je kaart   wilt verwijderen?